O nama

Štedimo Vaše vrijeme i Vaš novac!

Stvaramo budućnost kupovine građevinskih materijala.

Naš tim je sastavljen od entuzijasta iz različitih područja. Okupili smo se s ciljem olakšavanja procesa nabavke materijala za sve građevinske projekte. Uz naše znanje i predanost kvaliteti, želimo Vam pružiti najbolje moguće iskustvo u pronalaženju najpovoljnijih cijena za Vaše potrebe

Naša misija

Promijeniti način na koji ljudi kupuju građevinski materijal. Uz inovativno online iskustvo omogućiti svim graditeljima, od profesionalaca do hobista, pristup najboljim opcijama po najpovoljnijim cijenama iz trgovina u BiH, čime postavljamo nove standarde u industriji građevinskog materijala.

Ko smo mi?

Gradi.ba je prva online platforma u Bosni i Hercegovini za upoređivanje cijena građevinskog materijala. Gradi.ba sakuplja informacije o proizvodima sa online trgovina širom Bosne i Hercegovine, prikazuje ih na jednom mjestu, te Vam daje uvid u tržište i olakšava pronalazak najbolje ponude za Vaš sljedeći građevinski projekat.

Gradi.ba je nezavisna web stranica koja nudi objektivne i pouzdane informacije o građevinskim materijalima. Nismo povezani ni sa jednom firmom koja prodaje ili distribuira građevinske proizvode, već samo želimo pomoći našim posjetiteljima da donesu informisane odluke.

Naš cilj je da uključimo što više trgovina, proizvoda i cijena u našu bazu podataka, ali ne možemo uvijek garantovati da su trgovine koje prikazujemo pouzdane.

Vaše mišljenje nam je važno i želimo da budete zadovoljni našom uslugom. Zato Vas ohrabrujemo da nam pošaljete Vaše iskustvo sa našom online platformom. Vaše sugestije i savjeti će nam pomoći da poboljšamo naš rad i ponudimo vam bolji kvalitet sljedeći put. Hvala Vam što ste naši vjerni korisnici.

Kako koristiti našu stranicu?

Da biste pronašli proizvod koji Vas zanima postoje dvije mogućnosti. Prva je da upišete naziv proizvoda u naše polje za pretragu i pogledate rezultate. Druga je da koristite kategorije na našoj naslovnoj stranici i odaberete onu koja odgovara Vašem proizvodu. Nakon što odaberete proizvod, vidjet ćete popis trgovina koje ga nude i njegovu cijenu. Ako želite kupiti proizvod od neke trgovine, jednim klikom ćete biti preusmjereni na njezinu web stranicu.

img

O Gradi.ba

Vaše mišljenje nam je važno i želimo da budete zadovoljni našom uslugom. Zato Vas ohrabrujemo da nam pošaljete Vaše iskustvo sa našom online platformom. Vaše sugestije i savjeti će nam pomoći da poboljšamo naš rad i ponudimo Vam bolji kvalitet sljedeći put. Hvala Vam što ste naši vjerni korisnici.

Kontaktirajte nas

Uradi sam

Gradimo Vaše snove!

Pročitaj

Kako odabrati najbolji proizvod za sebe?

Pročitaj

Gdje započeti prilikom izgradnje vlastitog doma?

Pročitaj

Naš email štedi Vaš novac!

Dobijaj informacije o sniženjima ✌️